Møt våre terapeuter

vi begynner med anne karin og stig!

Våre terapeuter!

Anne-Karin

Anne Karin Evensen

fysioterapeut

Fysioterapeut, Mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøyskole, Akupunktør fra Norges Akupunkturhøyskole.

Anne Karin har en allsidig bakgrunn som fysioterapeut fra flere idretter. Jobber nå som en del av det medisinske apparatet til A-laget til Herulf Håndball. Hun har også lang erfaring fra Olympiatoppen i Tyskland, hvor hun jobbet med idretter som fotball, håndball, skiskyting, alpint, skøyter og ishockey. Hun har god kompetanse på generelle idrettsskader, rehabilitering og skadeforebyggende trening, en stor del av hennes pasienter er unge idrettsutøvere og mosjonister.

Anne Karin har også lang erfaring med gravide kvinner og problemer relatert til svangerskapet og tiden etter.

Spesielle interesseområder er kne, ankel, hofte og skulder.
Har driftsavtale med Moss kommune
Hun er en av to eiere av Kamboklinikken og Kambo Treningssenter.

Stig

Stig Wickstrøm

fysioterapeut

Spesialist i muskel og skjelett fysioterapi
Sertifisert i ultralydundersøkelse, muskel og skjelett

Videreutdannelse i: Idrettsfysioterapi, MTT (medisinsk treningsterapi), McKenzie behandlingsmetode, Maitland Manuellterapi, Injeksjoner ultralydveiledet

Stig er deleier av Kamboklinikken og Kambo Treningssenter. Han har 25 års erfaring fra fysioterapi faget og har tilegnet seg mye kunnskap gjennom etterutdanning.

Stig ble spesialist i muskel og skjelett fysioterapi allerede i 2006. Han har også fordypet seg i idrettsfysioterapi og har siden 2016 vært en del av det medisinske apparatet til Herulf Moss sitt A-lag i håndball.

De siste årene har han fokusert mye på ultralyd diagnose av muskel og skjelett plager, samt ultralydveiledet injeksjoner. Med fastlegens tillatelse, setter han kortison injeksjoner, når det trengs. I tillegg har han kunnskap til å sette PRP (platerikt blodplasma) eller hyaluronsyre.

Har driftsavtale med Moss kommune.